wireless connects to network, but cant connect to internet?

Discussion in 'Networking' started by wooogie, Dec 27, 2008.

  1. wooogie

    wooogie

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hey guys,

    im having a problem with my wireless that seems a little different from what everyone else is experiencing. it was working fine for a week or so but i turned it on today and i cant connect to the internet anymore. I can access my home network and access files on other comptuers on the network but when i try to go to a website with internet explorer, it wont connect. if i use a cable, it works fine. so the wireless seems to be working since i can access my network but i cant access the internet. anyone know whats happening?

    thanks!
     
    wooogie, Dec 27, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. wooogie

    targa88

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Same problem... have tried the various suggestions concerning power save mode.
    Do I need to upgrade to the latest BIOS - as a last resort?
     
    targa88, Dec 28, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. wooogie

    Frank87

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Same problem. I was hoping I could find the solution here.

    Edit: I flashed to the latest bios but still the same problem.
     
    Frank87, Dec 28, 2008
    #3
  4. wooogie

    Frank87

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Is there a solution for this?
     
    Frank87, Jan 9, 2009
    #4
  5. wooogie

    Frank87

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Still no fix?
     
    Frank87, Feb 27, 2009
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.