Photoshop Elements 5 Error Message

Discussion in 'Laptop Hardware' started by ELLII, Nov 24, 2008.

  1. ELLII

    ELLII

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have tried to install Adobe Photoshop Elements 5 from an external CD-Rom drive and I am getting the error message "Program requires VGA Resolution or Higher".

    Acer Support is sending me to Level II and seems unable to shoot the bug. There are a number of resellers selling the Acer Aspire One with Photoshop Elements Version 7 (including Amazon.Com) so I am confused why a smaller back-level version won't load.

    Any suggestions are greatly appreciated as I need Photoshop Elements support on my Netbook. Thanks.
     
    ELLII, Nov 24, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. ELLII

    waynomiller

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I get the display resolution error as well when trying to load Canon's Digital Photo Professional. Help please.
     
    waynomiller, Jun 5, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. ELLII

    goofball

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    710
    Likes Received:
    0
    Requires 1024x768.
     
    goofball, Jun 6, 2009
    #3
  4. ELLII

    recman

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I followed the instructions at the link below and I was able to install Photoshop Elements 5 with no problem.

    http://www.techxplore.net/2008/11/13/ac ... esolution/

    After installing Photoshop Elements I was able to change the display resolution back to the default setting and Photoshop still worked.
     
    recman, Jul 18, 2009
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.