Acer Switch 10

Discussion in 'Modding and Customization' started by yonubear, Jul 12, 2017.

  1. yonubear

    yonubear

    Joined:
    Jul 12, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I am hoping someone here can help me out I have a acer switch 10 model N15P2 and want to add in the hdd to the dock keyboard however i have been unable to find the dock with hdd or the controller board to swap into min dock. So i am considering simply detatching the fullsize usb port in the dock and adding a hub then add the port back from the hub and mounting a flash drive in the dock but I wanted to see how feasible the modding crowd here thought that would be and advise would be great.
    Thanks,
    yonubear
     
    yonubear, Jul 12, 2017
    #1
    1. Advertisements

  2. yonubear

    something back

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Messages:
    1,483
    Likes Received:
    350
    Location:
    North of the Watford Gap ,UK
    something back, Jul 13, 2017
    #2
    1. Advertisements

  3. yonubear

    yonubear

    Joined:
    Jul 12, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    thank you very much for the suggestions but these will not be of any help to me as i am workign with a switch 10 s1002 that doesn't have optical drives
     
    yonubear, Jul 13, 2017
    #3
  4. yonubear

    something back

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Messages:
    1,483
    Likes Received:
    350
    Location:
    North of the Watford Gap ,UK
    I cannot see a problem with you using a usb hub similar to the example below
    then using a 2.5″ 3.5″ Dual Hard Drive HDD Docking Station.

    The docking station is supplied with a power supply


    http://www.ebay.co.uk/itm/High-Spee...184441&hash=item5d3d0304dc:g:qoAAAOSwHQ9WWzZZ


    http://www.ebay.co.uk/itm/2-5-3-5-D...577518?hash=item2a8119ca6e:g:-3MAAOSwrhBZBwV1
     
    something back, Jul 13, 2017
    #4
  5. yonubear

    yonubear

    Joined:
    Jul 12, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    no there isn';t a problem however what i am planing to do is modify the internals so that everything is in the keyboard rather than external i was just hoping someone had done this previously so i could hear any thouoghts i may not have thought about ahead of time
     
    yonubear, Jul 13, 2017
    #5
  6. yonubear

    Kojack

    Joined:
    Oct 29, 2017
    Messages:
    41
    Likes Received:
    4
    Location:
    Newfoundland, Canada
    WIth the switch 10, there were two keyboards available, one with HD and one without correct? If I remember correctly they both were different builds. So you cannot "add" the HD to your keyboard. You would have to purchase the keyboard with it already in there.
     
    Kojack, Oct 29, 2017
    #6
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Flaterik
    Replies:
    1
    Views:
    850
    Tybor
    Jul 16, 2008
  2. adcomp

    Switch acer desktop <-> xfce from panel (icon)

    adcomp, Aug 18, 2008, in forum: Modding and Customization
    Replies:
    74
    Views:
    44,546
    grepnold
    Aug 23, 2009
  3. klamath
    Replies:
    0
    Views:
    364
    klamath
    Mar 24, 2009
  4. nightalon
    Replies:
    0
    Views:
    580
    nightalon
    Apr 23, 2009
  5. Jester

    Acer Aspire 532h WLan-Switch doesn't Work

    Jester, Apr 25, 2010, in forum: Laptop Hardware
    Replies:
    3
    Views:
    2,301
    Swarvey
    Apr 26, 2010
  6. madwoolything
    Replies:
    0
    Views:
    696
    madwoolything
    Nov 6, 2010
  7. leovew
    Replies:
    0
    Views:
    398
    leovew
    Jun 14, 2015
  8. rphope
    Replies:
    0
    Views:
    184
    rphope
    Dec 16, 2016
Loading...