Weird screen

Discussion in 'Acer Aspire One' started by Linda, Jul 24, 2008.

  1. Linda

    Linda

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    So I finally got my One today, but there's something wrong with it. The screen doesn't look right, as you can see:

    [​IMG]

    Any idea if it's fixable, or will I have to return it?
     
    Linda, Jul 24, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Linda

    Sid

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Location:
    UK - (most locations)
    Is that after a power off reboot?

    I think it is going back :(
     
    Sid, Jul 24, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Linda

    Linda

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    It's been like that since the first time I turned it on :( Oh well, back it goes then :(
     
    Linda, Jul 24, 2008
    #3
  4. Linda

    Sid

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Location:
    UK - (most locations)
    Where did you buy it from?
    How long have you had it?
     
    Sid, Jul 24, 2008
    #4
  5. Linda

    dealersing

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Dead PixelS?
     
    dealersing, Jul 24, 2008
    #5
  6. Linda

    rory

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    755
    Likes Received:
    0
    Location:
    London, UK
    The chances of getting that many dead pixels alll in the same place are like a billion billion to one lol.
    More likely a slice in the monitor cable.
    Definitely should go back though
    Rory
     
    rory, Jul 24, 2008
    #6
  7. Linda

    Linda

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Just got it yesterday, bought in online (mpx.no)
     
    Linda, Jul 25, 2008
    #7
  8. Linda

    dougman

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I don't think it's dead pixels as the whole of the taskbar is showing, but the 'main' area of the display has been lopped off at the side. (That doesn;t help with fixing it though, sorry :roll:)
     
    dougman, Jul 25, 2008
    #8
  9. Linda

    deebo

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    That happens when the displays connector is not properly attached.

    After installing my 1GB extra mem, I had that problem. I resolved it by opening the computer again, removing the display connector and then reattaching it.
     
    deebo, Jul 26, 2008
    #9
  10. Linda

    loopyoyo

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    that or could be a bad inverter
     
    loopyoyo, Jul 27, 2008
    #10
  11. Linda

    Davidcowling

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gloucestershire, United Kingdom
    whip it open and check the ribbon cable for the display...


    or, play it safe and return it
     
    Davidcowling, Jul 29, 2008
    #11
  12. Linda

    muop

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I have the same problem
    [​IMG]
     
    muop, Jul 29, 2008
    #12
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.