USB's dont work unless inserted before startup?

Discussion in 'MacOS' started by azz2811, Nov 16, 2009.

  1. azz2811

    azz2811

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide, Australia
    i just installed osx on my aao (again) and this time the usbs dont work unless i put them in before i turn it on. The other time that i had osx on my aao that never happened. I dont think i did anything wrong with the install.

    Any ideas??

    Alex
     
    azz2811, Nov 16, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. azz2811

    rory

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    755
    Likes Received:
    0
    Location:
    London, UK
    what version of os x?
    need to match your ketnel and system/seatbelt.kext versions
    eg 9.5 kernel needs 10.5.5 kexts
     
    rory, Nov 16, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. azz2811

    azz2811

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide, Australia
    its was 10.5.5 and they all worked untill i update to 10.5.6 i backed u those seatbelt and the system kexts, i just reinstalled them and it still doesnt work :(

    ohh and im using the voodoo kernel (hyperthreading).................


    SORRY third edit i just googled the two and downloaded them again and installed them using kext helper b7 and now it works. Thanks Rory
     
    azz2811, Nov 17, 2009
    #3
  4. azz2811

    rory

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    755
    Likes Received:
    0
    Location:
    London, UK
    its cool, was a big problem ages ago. how come youre on 10.5.6 and not 10.5.8 or even 10.6.2?
     
    rory, Nov 17, 2009
    #4
  5. azz2811

    azz2811

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide, Australia

    ohh because i can't find a very clear upgrade for the aoa150 for 10.5.8. You might be able to put me in the right direction?

    Im looking for more of a plain upgrade from 10.5.6 to 10.5.8

    And my internet is running at half broadband speed :| for a little while (like three months!) so i haven't been able to "buy" snow leopard.

    Thanks
     
    azz2811, Nov 17, 2009
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.