Still having issues with the forum

Discussion in 'Off-Topic' started by Sefie, Oct 15, 2015.

  1. Sefie

    Sefie

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    947
    Likes Received:
    183
    Hi guys, I still have issues with the forum. I keep getting all sorts of errors, something about java. I took a screenshot of that, but can't locate it anywhere :( Anyways, when I try to check my alerts sometimes I get redirected to the index. When I finally get there, I try to click on my the messages but I get redirected to a blank page, or sometimes I am redirected back to the index. Sometimes I am not able to open said messages at all.

    I've tried different computers and browsers, but the result it's the same! Oddly enough it seems this doesn't happen on mobile?
     
    Sefie, Oct 15, 2015
    #1
    1. Advertisements

  2. Sefie

    something back

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Messages:
    1,638
    Likes Received:
    386
    Location:
    North of the Watford Gap ,UK
    Remove the java script program, go to control panel, and choose remove from the add and remove
    program section.

    If you don't have java program installed, then disable java script in the browser
    settings
     
    Last edited: Oct 16, 2015
    something back, Oct 15, 2015
    #2
    1. Advertisements

  3. Sefie

    Sefie

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    947
    Likes Received:
    183
    Thanks a lot!!! I just disabled Java (Chrome), sadly I can't get rid of the thing because i need to run some programs (very important) with it. Crossing my fingers!!!!! I will let you know how it goes for me, so glad i finally got an answer to this query! Yaaaay!!!
     
    Sefie, Oct 16, 2015
    #3
  4. Sefie

    IcyBC

    Joined:
    Jul 12, 2015
    Messages:
    756
    Likes Received:
    116
    Sorry to hear that @Sefie as don't have any problems with the forum. Hopefully by disabled Java you won't run into this problem anymore.
     
    IcyBC, Oct 16, 2015
    #4
  5. Sefie

    Sefie

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    947
    Likes Received:
    183
    Sadly I had to enable it again because after that things didn't go so well, but i seems the forum is behaving really nicely to me today ;) Maybe it had a change of heart ;P So far it seems the forum is faster, but I still keep seeing the javascript errors pop up here and there from time to time. This time I had no issues getting to my notifications.
     
    Sefie, Oct 17, 2015
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.