Second Life Client?

Discussion in 'Windows' started by snowyhoobinoo, Aug 13, 2008.

  1. snowyhoobinoo

    snowyhoobinoo

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Has anyone tried running SL on the one?
    If so what kind of performance did you get out of it?
    I'm looking to just use for general upload of textures, a bit of IM and the occasional small build.
     
    snowyhoobinoo, Aug 13, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. snowyhoobinoo

    Achilles

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    I'm not really into SL but I did try it out of curiosity. Under WinXP with 512MB RAM it gave a message saying that the machine did not meet the minimum specs (probably because of shared video RAM) so that SL requires a minimum 512MB. This is less because of the amount the video uses. It did however run but very slowly and wasn't really usable. After upgrading to 1.5GB performance was much better and would I think be OK if the graphics setting are turned down.
     
    Achilles, Aug 21, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. snowyhoobinoo

    e07081970

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Correct, I have a AA1 with 1.5 gb ram and 8gb C drive.
    Second life runs "just".
    It is playeable on the lowest specs.
     
    e07081970, Feb 7, 2009
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.