SD slot doesn't work after memory upgrade

Discussion in 'Laptop Hardware' started by ehorn, Aug 2, 2008.

  1. ehorn

    ehorn

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    After a memory upgrade (512Mb to 1,5 gig) the sd slot on the right side doesn't mount anymore. I tried several sd cards but i don't get any responds anymore. It worked before. Everything else works just fine incl. the sd slot on the left.
    Is there a way to check in Linpus if the sd slot is working?
     
    ehorn, Aug 2, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. ehorn

    glibdud

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    It seems like a lot of people are having small issues pop up after a RAM upgrade, and more often than not the culprit appears to be a loose cable somewhere. Might want to pop it back open and check all the connections.
     
    glibdud, Aug 4, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. ehorn

    AA1Rocks

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Agreed - please check the cable connections. They may seem to be connected, but pull them gently and some of them will pop out, meaning they're not firmly connected. I just upgraded my RAM and all seems well so far (crosses fingers)
     
    AA1Rocks, Aug 5, 2008
    #3
  4. ehorn

    ehorn

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Okay thank you guys, I'm going to operate the notebook again. I have been very careful putting the cables in place, but maybe not careful enough. I really think that Acer made a mistake by not putting a hatch in the back of the notebook. This could never be the intention.
     
    ehorn, Aug 5, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.