Screen on D150 starts freaking out and shaking

Discussion in 'MacOS' started by micaheljcaboose, Aug 11, 2009.

  1. micaheljcaboose

    micaheljcaboose

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    My D150's screen starts shaking and spazzing out on occasion. It's starting to happen much more frequently, in fact it's doing it now. I took a video of it with my cell phone, I'll upload it as soon as I boot into W7. Has anyone had the same problem?

    EDIT: I'm on iDeneb 10.5.6.

    EDIT2: Video uploaded. May not be viewable just yet:
     
    micaheljcaboose, Aug 11, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. micaheljcaboose

    brushless

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Sounds like a hardware problem to me. Does it shake when you display the boot screeen or the BIOS settings or under another OS?
     
    brushless, Aug 12, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. micaheljcaboose

    micaheljcaboose

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    It's not hardware, because It doesn't do it in W7. Which i'm stuck in until I get that fixed. It does it at random intervals.

    I'm thinking its the video driver.
     
    micaheljcaboose, Aug 12, 2009
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.