Error 2? No disk on boot?

Discussion in 'Linux' started by isdereks, Aug 17, 2008.

  1. isdereks

    isdereks

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    The AAO locked up on my last night while I was changing some window settings (color / style). I forced a shutdown with the power button. Upon booting back up, the screen simply read "error 2". Figured I would try a clean wipe with the USB drive and pressed F12 to select a volume to boot off of. Usually the SSD is listed along with the bootable USB thumbdrive (restore). This time all that is visible is the thumbdrive. I continued with the restore process but the SSD is not displayed at all when it comes time to selecting the drive to format and reinstall Linpus.

    Has the SSD died completely?
     
    isdereks, Aug 17, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. isdereks

    eloygrm

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Have you solve the problem????
     
    eloygrm, Aug 18, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. isdereks

    lmfs

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    My guess is that the ribbon (ZIF/ATA) cable to the SSD has opened up and is loose. This actually happened to me on my first trip with the A-110. Luckily, I suspected something like that and opened the AOne and reseated the cable - problem solved.
     
    lmfs, Aug 18, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.