Display blinks once when loading drivers at startup?

Discussion in 'Acer Aspire One' started by phantom75, Jul 22, 2009.

  1. phantom75

    phantom75

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hi people, this is my first post. I'm new here (but not new in netbook universe, I've had 2 eeePCs before my AAO).

    Everytime I start up my AAO, after XP boot and I can see the desktop, XP is still loading some stuff (MSN, antivirus, etc). When it loads Intel graphics driver for the display, it blinks once.

    This is annoying, is there a way to stop that?
     
    phantom75, Jul 22, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. phantom75

    Video

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Heh, mine does this too, and I seem to remember my desktop did that too back when I had XP on it, I assume this is something to do with XP and not the computer's fault. It's kinda annoying, but I guess in a way it's saying "Ok, now I'm actually ready" LOL
     
    Video, Jul 24, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. phantom75

    phantom75

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Wanna hear something funny? I've just bought an AOD-250 to my fiancée... and it doesn't blink in startup!
     
    phantom75, Jul 28, 2009
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.