Activating the TurboCore on AMD's C60 processor. AO722

Discussion in 'Acer Aspire One' started by Ryanrpm, Jan 9, 2012.

  1. Ryanrpm

    Ryanrpm

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi guys,

    Recently purchased this little netbook from Costco. This is the 722 with 4gb DDR3 and 500gb hard drive. I guess the 1GHz processor can go to 1.33 using the TurboCore technology?

    How do we do this or is it done automatically? Can you provide documentation to back up your advice?


    Thanks!
    Ryan
     
    Ryanrpm, Jan 9, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. Ryanrpm

    bobarctor

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    bobarctor, Mar 12, 2012
    #2
    1. Advertisements

  3. Ryanrpm

    rudro2009

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Good question i also interested to know this.
     
    rudro2009, May 28, 2012
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.